HARD BODY MEGA IZAZOV

Hard Body Mega Izazov (Challenge) je jedinstveni projekt koji se 3 x godišnje, u ciklusima po 12 tjedana, provodi u preko 30 gradova u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji i Crnoj Gori, pod vodstvom certificiranih Hard body trenera.

Do sada je održano 12 HB Mega Izazova, od 09-2014 kada je naš HARD BODY trening sustav osnovan. U zadnjem je sudjelovalo preko 1000 polaznika u cijeloj regiji, a postignuti su zaista izuzetni rezultati.

Uz svakog cert trenera, na našoj HB LISTI TRENERA  nalazi se ime njegov kontakt e mail ili fejs za prijavu. Mega Izazov također provode i cert osobni treneri kao osobni trening. Na početku i na kraju 12 tjedne transformacije, svi polaznici provode antropološka mjerenja i originalna HB testiranja, te fotkanje.

Cilj HB Mega Izazova je umrežiti preko 1000 polaznika, da kroz 12 tjedana vježbaju po Hard body trening sustavu, te po naputcima HB plana prehrane, postignu formu života! Polaznici vježbaju u malim grupama (tzv. poluosobni trening), kao i uz osobnog trenera.

Kroz 12 tjedana vježbajte po Hard body trening sustavu, uz vama prilagođen plan prehrane i postignite formu života!

Hard body grupni program vode isključivo HB certificirani treneri, a nakon svake grupne i individualne certifikacije povećava se broj HB cert trenera, kao i gradova sudionika HB mega Izazova.

Program se provodi u malim grupama 8-12 polaznika tzv. poluosobni pristup. Svaki polaznik na poklon će dobiti  besplatno početno i završno Hard body mjerenje i testiranje, uz besplatne  savjete o prehrani. Mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćete sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Prijave i dodatne informacije kod vašeg hard body trenera!
Gradovi – sudionici HB Mega Izazova:
Zagreb, Rijeka, Split, Šibenik, Biograd, Karlovac, Rovinj, Dubrovnik, Pazin, Prelog, Sl. Brod, Brežice, Ilirska Bistrica, Koper, Mostar, Doboj, Čapljina, Livno, Travnik, Sarajevo, Tuzla, Novi Sad, Beograd, Budva…

Moja Hard body priča osobne transformacije:
Tihana Kljakić
Tihana Kljakić je osvojila 3. mjesto u 5. Regionalnom Hard Body Mega izazovu i pobijedila u HB izazovu u suradnji s portalom Zdrava krava, trenirala je u Hard bodx Premium gym Dream Gym Sopot u Zagrebu, a ovo je njeno iskustvo i njena foto priča!
Mi joj još jednom čestitamo i želimo joj da s takvim stavom i načinom života nastavi i dalje!
“Prijava na Hard Body mega izazov bila je moja životna prekretnica, raskrižje na kojem biraš koja verzija sebe želiš biti- mrzovoljna, nesretna i bolesna ili sretna, zdrava i pozitivna.”
Hard Body je idealna kombinacija treninga i prehrane. Nekad je bilo teško, ali u većini vremena kad se stekne disciplina bilo je sasvim normalno, bez gladovanja i umiranja!
Ovakav tip treninga mi odgovara savršeno, intenzitetom, raznovrsnošću vježbi, težinom pojedinih vježbi, najviše pristupom trenera koji se brinu da vježbe radimo na način da se zacrtani cilj vidi jako brzo!
Ne mogu dovoljno nahvaliti cijeli tim, Tomislava Dolušića, Branimira Dolibašića i trenere iz HB Premium Dream gym-a, zbog profesionalnosti, srdačnosti i iskrenosti. Osjećam se stvarno privilegirano što ste me odabrali za HB mega izazov!