9 originalnih treninga!

Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim.Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

300+ opako učinkovitih vježbi

Kroz 12 tjedana proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi. Prednost Hard body sustava je da se trenira samo četiri puta po 45-50 minuta tjedno!

Tri najmoćnija trenažera

Hard body sustav se provodi uz pomoć tri najmoćnija trenažera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Nakon prvog, iznimno uspješnog izdanja Hard body knjige i DVD box set-a (9 originalnih video treninga na 5 DVD-a), Tomislav Dolušić, kineziolog i Branimir Dolibašić, nutricionist, 04-2016 izdali su dopunjeno i prošireno izdanje Hard body knjige o treningu i prehrani, koju možete naručiti u PDF formatu online po cijeni od 75,00 kn / 10 €.

Za sve vas koji želite vježbati naš hard body program kod kuće, u parku, plaži ili garaži, pripremili smo malo iznenađenje – svih 9 Hard body video trening protokola + testiranje, možete gledati potpuno besplatno na našem Youtube channel-u!!!

KAKO VJEŽBATI KOD KUĆE – 3 KORAKA!

KORAK 1 – KUPI HARD BODY KNJIGU

U knjizi će te pronaći vrlo jednostavne upute kako provoditi plan treninga.

U knjizi o treningu će te također saznati sve detalje o naša 3 najmoćnija trenažera: vlastito tijelo, kettlebell i suspenzijski trenažer, saznat će te sve o najnovijim znanstvenim spoznajama funkcionalnog treninga, te još mnogo toga.

U dijelu naše Hard body knjige o prehrani, naučit ćete kako na vrlo jednostavan način sastaviti svoj zdravi jelovnik, te još mnogo izuzetno korisnih informacija i praktičnih naputaka koje je za vas pripremio naš vrhunski nutricionist Branimir Dolibašić.

KORAK 2 – HARD BODY TRENAŽERI

Za provednu Hard body programa potrebno vam je svega 2 m2 prostora: 1 strunjača, 1 – 2 kettlebell-a (girja – u HB knjizi u poglavlju o Kettlebell-ima saznat ćete koja vam težina treba za početak), 1 suspenzijski trenažer (posebno poglavlje u knjizi), te vlastito tijelo.

HARD BODY TESTIRANJA, MJERENJA I FOTKANJE – na početku i na kraju 12-tjedne Hard body transformacije, toplo preporučamo da napravite sve navedeno, što će imati snažan motivacijski učinak na vas, naše Hard body Warriors-e (vidi poglavlje u knjizi – 5 Hard body zapovijedi).

U knjizi se nalazi kao dodatak – HARD BODY DNEVNIK TRENINGA I PREHRANE, što će vam biti vrlo praktičan alat za bilježenje vašeg napretka.

Naša 3 Hard body originalna funkcionalna testa su opisana u knjizi, te kompletno demonstrirana  na video clipu:

Hard body funkcionalni testovi – Inicijalno & završno testiranje

KORAK 3 – VJEŽBA – HARD BODY VIDEO TRENING PROTOKOLI

dosljedno provodite plan treninga, kako je navedeno u knjizi, po našim trenažnim protokolima – video treninzima koji su vam dole dostupni:

Testiranje

Konda 1

Snaga 3

Konda 4

Snaga & Mobilnost

Snaga 2

Konda 3

Snaga 1

Konda 2

Snaga 4

Pratite nas na mrežama!