HARD BODY PROGRAMI

S ponosom predstavljamo naša 4 originalna funkcionalna trening programa.

Kreator & osnivač HARD BODY & BORN2FLOW trening sustava je kineziolog Tomslav Dolušić. BIO

HARD BODY

Originalan, funkcionalni, kružno-intervalni trening, gdje svatko radi na svojoj razini Kombinacija vježbi s kettlebell-sima i vlastitim tijelom, te suspenzijskog trenažera. Vježba se na tatamiju u protukliznim čarapama. Originalni Hard body protokoli kroz 12 tjedana dovest će vas do forme života! Pridružite nam se u našem regionalnom Hard body mega izazovu!
Trenutno postoje 4 levela Hard body programa. Od razine za totalne početnike, pa sve do profi sportaša i specijalnih postrojbi vojske i policije.

HARD BODY BOXING

Naš novi, originalni trening program. Kombinirajući vježbe s vlastitim tijelom – bodyweight, vježbe s girjama -kettlebell, vježbe s medicinkama i agilnosti, te vježbe boksa i borilačkih sportova, prilagođene rekreativcima, postignite u kratkom roku vrhunsku formu, izbacite svu negativnu energiju i ludo se zabavite na treningu!

BORN2FLOW

Program BORN2FLOW – otključajte svoje tijelo i postignite mobilnost, snagu i lakoću pokreta kakvu niste ni sanjali, uz naš novi program, temeljen na vježbama s vlastitim tijelom!

VIŠE

Tomislav je jedan od rijetkih trenera u fitness industriji koje iskreno poštujem. Posvetio je svoj život i još uvijek posvećuje učenju i napredovanju u polju fitnessa. Završio je mnoge certifikacije visokog nivoa, te od njih skupio veliko znanje. Zato ne čudi da je “Born2flow” takav dragulj, program u koji je uložio svoje srce i dušu. Ovaj program bi trebao biti obavezan, neka vrsta dnevne higijene za tijelo, za svakoga tko želi živjeti sretan život bez boli.

Dalibor Petrinić

HARD BODY PT (PERSONAL TRAINER) OSOBNI TRENER

Program HARD BODY PT (PERSONAL TRAINER) OSOBNI TRENER – trenirajte po našem originalnog programu funkcionalnog treninga, kombinirajući prema vlastitim željama i potrebama sva 3 naša originalna sustava treninga, uz kreiranje osobnog plana prehrane, uz vrhunske trenere iz našeg team-a postignite formu života.

HARD BODY MEGA IZAZOV
MOJE ISKUSTVO TRENIRANJA PO PROGRAMU HARD BODY PT (PERSONAL TRAINER) OSOBNI
TRENER

Gordan Knežević, 30 g.,po struci računalni programer, izuzetno vedar i veseo mladić, došao je u HB Premium Dream gym Sopot početkom prošlog ljeta. Tada je imao tjelesnu težinu 150 kg i odlučio je konačno nešto napraviti za sebe i svoje zdravlje. Već tada je napravio odlučan prvi korak, krenuo je na bazen i počeo lagano plivati, a iz svakodnevne prakse je izbacio 3-4 l gaziranih napitaka, koje su mu do tada bile uobičajene doze “osvježenja”.

Već na prvom osobnom Hard body treningu definirali smo dugoročni jednogodišnji cilj, te preko ljeta krenuli s pripremama za HB mega izazov koji je startao u 09. mj. Postavili smo odlične temelje, skinuli prvih 20-tak kilograma u prva 3 mjeseca, rapidno podigli mobilnost, te u izazov ušli s težinom od 129 kg, a završili ga sa 109 kg.

Napredak u mega izazovu je bio impresivan po svim parametrima, a fantističan pomak zabiljezio je u funkcionalnim testovima od čak 240 %!

Veliko je zadovoljstvo našim HB Master trenerima Tomislavu, Damiru i Marku trenirati s Gordanom, koji na osobne treninge dolazi 3-4 x tjedno, te u dogovoru s našim trenerima još barem 3 x tjedno odlazi na bazen, te se striktno pridržava Hard body prehrane.

Sve nas u gymu osvojio je svojim optimizmom i predanošću, a regionalnu titulu Hrabro srce u ovom izazovu zaslužio je, uz sve navedeno, izuzetnom disciplinom i spremnošću da na svakom treningu, bar za mrvicu, prihvati i prebaci normu zadanih, malenih izazova, koje pred njega postavljaju naši
treneri.

I kao što je sam izjavio neki dan, nakon završnog testiranja 12. Izazova – sad smo na pola puta, pred nama su jos 2 HB mega izazova do ljeta, i apsolutno sam uvjeren da ću u idućih 6 mjeseci ostvariti zadani cilj! A to je prvenstveno lakoća u vlastitom tijelu, zdravlje i mobilnost i doseg optimalne tjelesne težine od 85 kg, idealne za jegovu visinu i dob.

Odličan izgled i zadovoljstvo samo su popratne pojave našeg zajedničkog putovanja, u kojem istinski uživamo trenirajući i družeći se s našim Gordanom!

Keep on peglaona – Hard body spirit!

Zahvaljujući Hard body sustavu treniranja u samo nekoliko mjeseci dogodila se nevjerojatna transformacija i po pitanju tijela i po pitanju mog stanja uma. Zdravstvene tegobe su se uistinu prorijedile, a imunitet osjetno poboljšao. Ponovo sam se zaljubila u svoje tijelo. Netko je jednom rekao, a ja to potvrđujem – uz vježbanje sam bolja verzija sebe, a hard body način treniranja toplo preporučam svakome tko želi nešto pozitivno učiniti za sebe i za svoje zdravlje.

Alida Saračević Moslavac

Htio bih se zahvaliti cijeloj grupi polaznika s ova 2 dana certifikacije, bila mi je velika čast učiti i vježbati sa Vama. Također i mom prijateljuTomislav Dolušiću, pioniru treninga koji danas poznajemo kao funkcionalni trening, a nekad se nije zvalo nikako iz prostog razloga jer nije postojalo ? Uživao sam!

Marinko Petričević

Zahvaljujuci Tomislav Dolušić nevjerojatan covjek,pozitivac i profesionalac ….Dalibor Delić takoder profesionalac i legenda…i Marina Nozic znas sve zeno..zbog vas sam..danas upoznala Novu Vanju…otkrila sebe i pomaknula limite….ovi ljudi su zasluzni sto sam pocela vjerovati u ostvarenje snova….a ovo je tek pocetak mog sna…ovo je za sve ljude koji sanjaju…nikad nemojte prestati vjerovati u svoje snove…OSTVARIVI SU…itekako…veliko hvala svim divnim ljudima koje sam upoznala ovaj vikend i imala se priliku druziti s njima…

Vanja Tolušić, Zagreb, Your Content Goes Here