HARD BODY FRANŠIZA

HARD BODY PREMIUM GYMS

ZAŠTO ODABRATI NAŠU HARD BODY FRANŠIZU?

Ostvarite svoj san – radite ono što najviše volite (BUDITE TRENER) i izvrsno živite od toga.Postanite vlasnik HARD BODY PREMIUM GYM-a!

3 ČIMBENIKA USPJEHA:

1. HARD BODY PROGRAMI
Nudimo vam vrhunske, originalne HARD BODY PROGRAME, provjerene i dokazane na fitness tržištu Jugoistočne EU regije, s tendencijom širenja na EU i dalje.

2. HARD BODY CERT TRENERI
Kroz HARD BODY & BORN2FLOW certifikacije, koje se stalno nadograđuju, naši treneri su obućeni da pružaju usluge grupnih i osobnih treninga na najvišoj razini.

3. HARD BODY PREMIUM GYM/VRHUNSKI UREĐENI GYM-ovi
Naši HB Premium gym-ovi su opremljeni po najvišim svjetskim standardima za funkcionalni trening, originalno uređeni za pružanje usluga i provedbu HARD BODY programa.

MALA ULAGANJA – POVRAT ULOGA U PRVIH 18-36 MJESECI!!!

HB Premium gymovi ne zahtjevaju veliku kvadraturu (niska cijena najma) jer se radi u malim grupama od 4 – max 12 polaznika.Tako je npr. već brutto prostor od 100 m2 dovoljan za provedbu grupa od cca 8-10 polaznika (radni prostor cca 70 m2), dok ostalih 30 m2 ostaje za svlačionice i prijemni pult.
Naravno, dvorana moze biti veća, a moze biti i više njih. Također, sam ulog u opremu nije velik, a naš team osigurava odlične cijene rekvizita i trenažera. Prednost je da mi ne radimo sa fitness i cardio spravama, koje su vrlo skupe, zauzimaju mnogo prostora, a za naše prirodne i funkcionalne programe nam te skupe sprave niti ne trebaju.

Godišnja cijena franšznih usluga također je vrlo fer i konkurentna, a ovisi o veličini vašeg prostora.Naš team radi kompletnu obuku, pored certifikacija trenera, o poslovanju HB Premium gym-a, smjernice i vođenje marketinga, evenata i dr.

Provodimo kontinuiranu podršku preko naših zatvorenih fejs grupa, you tube channel-a sa vježbama i protokolima samo za naše trenere, nadgradnje programa i uvođenje novih i dr.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA:

e-mail: tomislav@dreamgym.hr
GSM: 003850915271374
Tomislav Dolušić, prof. kineziologije

HARD BODY PREMIUM GYM’S
Najbolje Hard Body iskustvo!

Ako želite iskusiti vježbanje na najvišem nivou, sa najboljim trenerima i timovima, u vrhunski uređenim prostorima i najboljim Hard Body terminima u vašem gradu – posjetite vama najbliži Hard Body Premium Gym i doživite Hard Body trening (osobno ili u grupama) onako kako je zamišljen.